Kleindierenliefhebbers Vaassen en Omstreken in kasteel de Cannenburgh

Het verassingsbezoek voor de leden en hun partners van de Kleindierenvereniging Vaassen en Omstreken was deze keer een bezoek aan het middeleeuwse kasteel de Cannenburgh in Vaassen. Dit geplande bezoek werd gehouden na de ledenvergadering van maandagavond 11 juli in de Rank.

Bij de deur stond mevr. W. Voort ons al op te wachten voor de rondleiding en nam ons mee naar het hoogste punt van het kasteel, genaamd de “ui”, waar we een mooi uitzicht hadden over Vaassen en konden zelfs Apeldoorn en Deventer zien liggen. Doordat zij veel vertelde over de historie van het kasteel ontstonden dan ook vragen van de aanwezige leden.

Veel van de leden waren in vroegere jaren wel eens bij het kasteel geweest maar hadden verder nooit meer een bezoek aan het kasteel gebracht. Zij vonden deze rondleiding dan ook meer dan de moeite waard. Na de rondleiding werden we gastvrij ontvangen in het aanwezige restaurant onder in de kelder door mevr. M. Smit en mevr. M. Hogenboom, zij verwenden ons met een lekker bakkie koffie of thee met een lekkere appelpunt.