Verenigingsactiviteit kleindierenvereniging Vaassen en Omstreken

Zeven leden en vier partners van de leden van de kleindierenvereniging Vaassen en omstreken die hun handen uit de mouwen  hebben gestoken om het kerkelijk centrum de Rank schoon te maken.

Het idee was vorig jaar ontstaan met de jaarlijkse clubshow om namens de vereniging de handen uit de mouw te steken om de Rank een opfrisbeurt te geven. Het voorstel werd besproken met de familie Snijder en al snel werd er een dag gepland om dit namens de kliendierenvereniging gezamenlijk te gaan klaren. Afgelopen zaterdag was het dan zover, men begon met een groepje om de buitenkant van het gebouw een opfrisbeurt te geven, de anderen begonnen met frisse moed in de verschillende zaaltjes met een metamorfose.

De leden van de vereniging hadden via hun sponsor de Garvo uit Drempt emmers meegekregen. Zoals de leden na afloop zeiden: een mooie maar ook vooral een gezellige verenigingsdag met elkaar. Namens de familie Snijder werden de leden en hun partners bedankt voor hun inzet en zij verrasten ons nog op een verrassing.