Jubileumshow 60 Jaar.

60 JAAR KLEINDIERENVERENIGING VAASSEN EN OMSTREKEN 

 

Op 23 oktober was het 60 jaar geleden dat de kleindierenvereniging Vaassen en Omstreken is opgericht in dat jaar waren er negen konijnenfokkers uit Vaassen die bij elkaar kwamen op een bijeenkomst om een bestuur samen te stellen. De eerste ledenvergadering was op 9 december 1955 een begrip, zestien leden meldden zich aan, ook een jeugdlid, de eerste clubshow was op 23 en 24 november 1956.

Nu houdt de kleindierenvereniging Vaassen en Omstreken op 6 en 7 november 2015 hun jubileumtentoonstelling in gebouw de Rank, Torenstraat 15 in Vaassen. De fokkers van de vereniging hebben weer hun mooiste dieren ingezonden en gaan er om strijden wie er dit jaar weer de mooiste hoender, dwerghoender, sierduif of konijn showt. Er zijn dit jaar door de leden  217 dieren ingezonden.  

Op vrijdag 6 november worden de dieren gekeurd door verschillende keurmeesters.

De konijnen worden gekeurd door dhr. J. Vijfvinkel en dhr. H.G.M. de Klein. De hoenders dit jaar door dhr. J.L. Albeda en de sierduiven door dhr. H. Schwarz.  

Vrijdagavond om 19.30 uur begint de opening van de jubileumshow in de Dorpskerk, Marktplein 7, in Vaassen de jubileumshow zal worden geopend door dhr. H. de Boer voorzitter Kleindier Liefhebbers Nederland Provincie Gelderland, voorzitter van kleindierhoudersvereniging Onze Liefhebberij Brummen.

Na de opening van onze jubileumshow zorgen wij ervoor dat alle leden, donateurs en genodigden kunnen genieten van een goed verzorgde avond.

Vrijdag             6  november       Alleen  genodigden.

Zaterdag          7  november       van 10.00  tot 15.00 uur voor plubliek.