Jan Bosch wint kleindierenshow “Midden Veluwe”.

Op de zestiende kleindierenshow “Midden Veluwe” in Wenum Wiesel waren verschillende leden van de kleindierenvereniging Vaassen en Omstreken met hun dieren aanwezig.

Een mooi resultaat werd er behaald bij de sierduiven door ons lid Jan Bosch met zijn Gelderse Slenk duivin in de kleur geel, die een puntentotaal kreeg van 97 punten van keurmeester mevr. G.H.P. Sanders. Bij de konijnen waren er meerdere leden van de vereniging die in de prijzen vielen door hun mooiste dieren in hun ras te showen. Hoenders en dwerghoenders waren ook dit jaar door verschillende leden ingezonden, bij deze rassen waren er ook verschillende leden die met hun dieren in de prijzen vielen. Deze open show werd gehouden op 10, 11 en 12 oktober en werd bezocht door kleindierliefhebbers die uit de verre omtrek. Met onze leden van kleindierenvereniging Vaassen en Omstreken en de twee andere aangesloten verenigingen PVA Apeldoorn en Twello en Omstreken wisten we gezamenlijk weer een prachtige show neer te zetten op de Veluwe. De volgende kleindierenshow “Midden Veluwe” staat voor het nieuwe jaar al weer op de kalender.

De kleindierenliefhebbers van de vereniging Vaassen en Omstreken gaan zich nu voorbereiden op hun jaarlijkse clubshow, deze zal worden gehouden op 1 en 2 november. Voor deze dagen weten ook de leden, de Rank weer om te bouwen tot een mooie kleindieren-manifestatie, het adres is Torenstraat 15 in Vaassen, daar is de toegang gratis.

Eigen foto